Monday, June 15, 2009

I remember This - Internet Technology Theory

this is about how server act to connect to another
server and how that server listening to the port and response.

this subject is about Internet Technology in
theoritical way. all the logics and some internet security
codes explain within this subject.

i'll compile my memory to post an entry about internet security,
encryption and decryption. wait ya!

Advertisement Production

- Audio Project -

(click image)

- Edutainment CD cover -

(click image)

- 3D studio Max -
modelling, lighting, perspective, rendering

(click image)

OpenGL : 2D and 3D application

Adobe Flash: Physic Form 4 Courseware

Keyword: Courseware, Flash Pro 8, XML

Taking some time to update

i'm taking some time to update my portfolio assignment during formal education in UTEM. need to find all the backup CD and prinscreen each of them. Wait for the post okay! :)

Saturday, June 6, 2009

Finally! ahrsecretcollagen is in the NET.

Assalamualaikum everyone. and good night.

days after days i've been working on web development. now, i can say that the web already hosted. so you be able to see my portfolio on developing a beauty centre website so here it is:

i hope this website could fullfil my client's requirements. for this website, it is only basic multimedia elements being used such as text, image, sound, video and hyperlink.

Sunday, May 24, 2009

Web Banner - AHR Secret Collagen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. saya dah janji nak capture banner ni. inilah dia. tapi tak siap lagi. yang siap cuma banner. linkage bagi setiap page pun dah siap. yang tak siap lagi content, sebab macam banyak sangat maklumat, jadi saya kena organize sebaik yang mungkin. ceh2..hihi.

Software: Adobe Dreamweaver CS3, Adobe Photoshop CS3, Google Chrome Browser. 

Dalam web AHR ni saya tak define site sebab web ni tak memerlukan database atau server connection. Puan Shidah cuma nak saya develop satu web kecantikan yang bertema warna pink. tapi ini tak finalize lagi. perlu lebih banyak pemurnian sebelum di upload di hosting nanti ^_^

ini gambar index. sebelah yang kosong ni bakal terisi dengan information yang persuasive yang sesuai untuk attract audience teruskan navigate web ni nanti. saya tak capture lagi sebab masih ada several info yangtak siap lagi. nanti kalau dah hosting saya inform k.

Saya sebenarnya masih baru lagi dalam web development yang komersial begini. biasanya buat untuk project subject di U je kan, tapi dulu time dip pernah juga praktikal buat web company , tapi requirement masa tu interface nak guna Flash. so nak buat tuto saya segan, ilmu kat dada tak cukup lagi. hihi. tapi kalau ada siapa2 nak tanya nak buat macam mana boleh je post kat komen, insyaallah saya bantu.

&NotForgotten: Kalau ada apa2 suggestion, post la kat komen, saya sangat alu2kan. ^_^

semoga semua akan happy selalu

Awaluddin Ma'rifatullah

Saturday, April 11, 2009

Puzzle Game

It was a long time this blog not updated, sorry for that, its my exam weeks now, therefore need to revise last minutes.hehe so, this is my group project for a subject computer game development taught by Mr Ibrahim. we call it as a "Puzzle for fun!" and target user is between 7-10 (primary school students). 

This application is being develop using Adobe Flash CS3 with AS2.0. it is more simple to create since the picture we download in through the internet. we (group member and me) love this picture since it looks so sweet and attractive.

i'm sorry i dont know how to upload a flash file into a blogspot, if anyone knows, then later i will try to upload it so, you will be able to try the game application.

(Click for larger image)

thanx a lot for my group member, it was a great time to have team member like you. a big thumb up for:
  • Norfazana Muzi
  • Mazura Shareena Md Said
  • Illiani Ariffin

Friday, April 3, 2009

Sweet Wedding Picture - cont.

These are the other pieces for wedding picture. hmmp..macam ada sedikit kekurangan kan? can you spot? atau mungkin ianya saya yang tengah pening..haha..ok please enjoy k.

Thursday, April 2, 2009

Sweet Wedding Pictures

This is my "air tangan". it was my friend asking for my help. he is a photographer, but then got not enough time, so i take over on picture editing.. if you find out my work is bad or need improvement, please inform me. i will appreciated it so much..

&NotForgotten: Congratulation for Wan and Niza. May All the happiness be with you.